Sunil Kumar, directeur van de chipset afdeling van Intel, heeft bekend gemaakt dat vanaf 2005 alle nieuwe Intel chipsets standaard voorzien zullen zijn van een Wi-Fi chip. Intel doet al een tijdje hetzelfde op haar Centrino platform. De nieuwe chipsets zullen alle Wi-Fi (a, b en g) ondersteunen. De draadloze ondersteuning wordt bereikt door een add-in module met de code naam "Caswell 2".

De aanleiding voor deze stap ligt bij de domotica (techniek om intelligente woningen te creeëren). Deze technieken vereisen meestal een centrale computer, en een draadloze interface is dan ideaal.

Kumar wilde overigens niet zeggen of de nieuwe generatie processoren die Intel op stapel heeft staan gebundeld zullen worden met de nieuwe chipsets tot één platform. Mocht dit het geval zijn, dan zou dit wel stroken met de plannen van Intel om vanaf 2006 de Pentium M ook in reguliere desktop pc’s in te gaan zetten. De Pentium M presteert gelijkwaardig aan de Pentium 4 maar verbruikt een stuk minder energie en draait op lagere kloksnelheden.