1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Packard Bell, de consumentendivisie van NEC Computers Nederland, brengt een MP3-speler op de markt speciaal voor jongeren: de FunKey. Het compacte formaat, ultralichte gewicht van slechts 30 gram en trendy design in combinatie met de gunstige prijs (49,99 euro incl. BTW) maken de FunKey bij uitstek aantrekkelijk voor tieners. Recent onderzoek van Packard Bell toont aan dat een stijlvol design in combinatie met een voordelige prijs voor deze doelgroep belangrijke aanschafcriteria zijn.

Jongeren kunnen op de FunKey ruim 60 nummers kwijt en 8 uur muziek luisteren met één batterij. De FunKey is voorzien van een trendy blauw ‘back-light’ display. Muziek is via de USB-poort in een paar seconden van de computer op de MP3-speler gezet. Bij de FunKey worden bijpassende aluminiumkleurige oordopjes met halskoord geleverd.

Packard Bell is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van MP3-spelers, met vorig jaar in Europa een verkoop van meer dan 1 miljoen MP3-spelers. Eerder bracht Packard Bell al de zeer succesvolle AudioKey en AudioDream modellen op de markt.