1 min

Tags in dit artikel

, ,

Digital Playground, een grote porno uitgever, meldt dat haar films alleen maar op blue-ray formaat uitkomen. Reden hiervoor is dat ze het dan ook in de PS3 doen.

Volgens de uitgever is dit erg belangrijk omdat Blu-Ray dan een grote gebruikersgroep heeft. De PlayStation heeft altijd goed verkocht en dat zal de PS3 ongetwijfeld ook doen. Hierdoor heeft Blu-Ray gelijk een grote gebruikersgroep. De Xbox 360 is niet standaard uitgerust met een HD-DVD lezer en daarom viel dit medium af. Wie HD-DVD op zijn Xbox 360 wil zien zal hiervoor een losse drive moeten kopen.

Digital Playground vindt dit onbegrijpelijk. Joone, de Directeur van Digital Playground meldt: "Als zij echt de markt willen veroveren, dan hadden ze een HD DVD-speler moeten integreren in de Xbox 360."
Microsoft heeft inmiddels al aangegeven dat het er momenteel absoluut niet aan denkt om een losse Blu-Ray speler voor de Xbox 360 te gaan leveren.

In een interview met Adult Video News, een vakblad, wil Digital Playground direct na het uitkomen van de eerste Blu-Ray spelers overstappen naar dit formaat. Het bedrijft filmt al met high defenition camera’s en brengt al haar films uit op HD in Windows Media 9 formaat.