1 min

Tags in dit artikel

, ,

Sony is op het moment bezig met het ontwikkelen van twee Blu-Ray-spelers die deze zomer op de wereldwijde markt moeten komen. Opvallend aan deze Blu-Ray-spelers is, dat ze de beschikking hebben om via een internetverbinding op het internet te komen. Ook hebben ze de mogelijkheid tot picture-in-picture.

Als een Blu-Ray-speler op het internet aangesloten staat brengt dat natuurlijk een aantal voordelen met zich mee. Men kan dan bijvoorbeeld bonusmateriaal downloaden van trailers of games. Of Sony zelf materiaal beschikbaar gaat stellen is echter niet bekend.

De eerste speler zal de BDP-S350 als naam meekrijgen. Deze beschikt, zoals al eerder vermeld, over een toegang tot het internet en deze speler heeft dan ook een ethernetpoort aan boord. Er is dan echter nog niet meteen vervinding tot het internet, omdat men eerst moet wachten op een firmware upgrade die Sony uit moet brengen, namelijk de BD-Live.

De BDP-S550 is de tweede speler in het rijtje en deze beschikt net zoals de BDP-S350 over een ethernetpoort.
Deze speler hoeft echter niet te wachten op een firmware upgrade en is dan ook meteen compatible met BD-Live.

De BDP-S350 gaat voor een bedrag van 400 dollar over de toonbank en de BDP-S550 is een stukje duurder vanwege het feit dat deze dus wel meteen op internet kan. De BDP-S550 verwisselt namelijk van eigenaar voor een bedrag van 500 dollar.

Wat is Blu-Ray?