1 min

Tags in dit artikel

Neosploit, de bekendste hacker-toolkit van het moment, is niet meer. Het ontwikkelteam achter de hacksoftware heeft de ontwikkeling van Neosploit stopgezet omdat het project financieel niet meer haalbaar was, ondanks de grote vraag naar dergelijke toolkits.

Neosploit was bij crackers een geliefd programma voor het infecteren van internetgebruikers, vooral omdat Neosploit zeer regelmatig geüpdated werd met nieuwe exploits. Halverwege juli ging het echter steil bergaf met het ontwikkelteam. Het verdiende niet genoeg geld met haar huidige klanten en slaagde er daarnaast niet in om nieuwe kopers aan te trekken.

"Helaas kunnen we het product niet langer ondersteunen. We bieden onze excuses voor het ongemak aan, maar business is business en de hoeveelheid besteedde tijd aan het project valt niet meer te rechtvaardigen. We hebben hard onze best gedaan om onze klanten van dienst te zijn, maar de ondersteuning moest op een gegeven moment stoppen. We hebben anderhalf jaar met jullie samengewerkt en hopen dat dit ook voor jullie zaken een goede tijd is geweest." En met die woorden werd het lot van Neosploit beslecht.