2min

Tags in dit artikel

, ,

Hoe vaak komt het niet voor dat men een huilend kind bij de info-balie ziet staan? Hoe vaak komt het niet voor dat er omgeroepen wordt in de IKEA dat meneer of mevrouw Jansen zijn of haar kind moet ophalen bij de ballenbak? Daar komt nu als het goed is een einde aan met TrackJack.

Het systeem maakt gebruik van een gps-volgsysteem, en wordt ‘TrackJack’ genoemd. Je kunt met de TrackJack (soort Dongle die je om je nek kunt hangen) altijd zien waar iets of iemand zich bevindt. Via sms en via een gratis persoonlijk internetaccount kan op elk gewenst moment de locatie van TrackJack, dus de persoon, opgevraagd worden. Met één druk op de knop wordt er een bericht verzonden naar de mobiele telefoon en het internetaccount van de gekoppelde gebruiker. Ook is het mogelijk om een telefoongesprek te voeren, en kan de gebruiker grenzen instellen (middels software) waar de drager van de TrackJack wel en niet mag komen. Wordt deze grens overschreden dan zal er automatisch een signaal gestuurd worden in de vorm van een sms en via het internet.

De basisversie kost 149 euro en daarmee kun je één voorwerp of persoon volgen. De fabrikant richt het product op mensen die hun kinderen, senioren, mindervalide en huisdieren in de gaten willen houden. Kortom, ben jij regelmatig je opa kwijt dan is dit product echt iets voor jou! Voor meer informatie verwijzen we je naar de site van de Nederlandse fabrikant.