2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Af en toe voegen fabrikanten nieuwe kleuren toe aan hun producten. Nu komen HTC en Sony Ericsson weer met een nieuwe kleur voor de HTC Hero, Sony Ericsson W395 en Sony Ericsson C903. Zo zullen ze in roze, zwart en zilver beschikbaar worden gesteld.

De HTC Hero, het nieuwe paradepaardje van HTC, was er al in twee kleuren, wit en bruin. HTC heeft besloten om ook een vrouwelijke variant uit te brengen, dus hij zal ook in het roze op de markt komen. De kleur zal in Engeland exclusief bij The Carphone Warehouse verkrijgbaar zijn, dit is in Nederland The Phone House. Het is nog niet bekend of het toestel ook bij de Nederlandse Phone House verkrijgbaar zal zijn. Je kunt hem sowieso online bestellen.

De Sony Ericsson C903 heeft ook twee andere kleuren gekregen. Hij was er al in drie kleuren en nu zijn Metal Pink en Warm Silver erbij gekomen. Tot op heden zijn de kleuren alleen nog maar op de Israëlische Sony Ericsson-site gezien. Het is daarom ook nog onduidelijk of ze op de Nederlandse markt zullen verschijnen. De kleur van het toetsenbord is nog niet bekend, deze is namelijk bij de andere toestellen ook anders dan de rest van het toestel, maar hier zijn nog geen foto’s van vrijgegeven.

Ook de Sony Ericsson W395 is in twee nieuwe kleuren gedoopt, Fiesta Black en Happy Pink. Ook deze zijn nog niet op de Nederlandse site van Sony Ericsson verschenen, dus het is nog onduidelijk of deze wel op onze markt zal verschijnen.