HTC heeft de portfolio van twee toestellen uitgebreid, de HTC Legend en de HTC Desire, beide toestellen zijn voorzien van een nieuw kleurtje. Deze nieuwe kleuren zijn vanaf deze maand op de markt verkrijgbaar.

"Consumenten onderscheiden zich niet alleen door middel van kleding of muziek. Ook de mobiele telefoon is een belangrijk onderdeel van hun lifestyle. Ze laten hiermee zien welke vormen en kleuren het beste aansluiten bij hun persoonlijkheid. Om klanten voldoende keuze te bieden in zowel de gebruikerservaring als de look & feel van hun mobiele telefoon, blijft HTC zich richten op het ontwikkelen van een sterk portfolio toestellen," aldus Mark Moons, Regional Director HTC Benelux.


De Desire was al in twee uitvoeringen verkrijgbaar, in de kleur bruin en zilver, straks dus ook in het wit. De Legend die nu nog alleen in het zilver verkrijgbaar is zal een zwart broertje erbij krijgen.


De witte HTC Desire ook wel de Brilliant White genoemd krijgt een adviesprijs van €499,-. De nieuwe HTC Legend ook wel de Phantom Black genoemd zal te verkrijgen zijn voor een adviesprijs van €449,-, Beide modellen zullen deze maand verkrijgbaar zijn.