2min

Tags in dit artikel

, ,

Asus showt op de CeBIT een laptop die volgens het bedrijf een sublieme geluidservaring moet bieden. Deze NX90 is gemaakt in samenwerking met het bedrijf Bang en Olufsen ICEpower en heeft een design van de HiFi-guru David Lewis.


De NX90 in zijn volle glorie

Deze laptop heeft USB 3.0-support en heeft een Intel core i7-cpu, verder biedt de laptop ondersteuning voor maximaal 1280 GB aan schijfruimte en heeft 1066 MHz DDR3-geheugen waarbij maximaal 12 GB ondersteunt wordt. Hoeveel geheugen er momenteel in de notebook zit is niet bekend. De laptop maakt gebruik van de HM55-chipset van Intel en heeft de Nvidia GT335M-videokaart met 1GB DDR3-geheugen aan boord.


Verder is opvallend aan deze notebook dat hij nogal groot is qua omvang, hij is namelijk 526 mm x 280 mm x 30 mm tot 43.8 mm groot en weegt 4,8 kg. Wanneer deze notebook het moet doen zonder externe voeding, maakt de laptop gebruik van een zescell-batterij.



Ook vernieuwend is het touchpad, deze zit namelijk niet onderaan de notebook zoals je zou verwachten, maar er zijn er twee. Deze zijn aan de zijkanten van de notebook gepositioneerd. Het onderste gedeelte van de notebook is vervaardigd uit gepolijst aluminium. De PR-persoon van Asus wist ons te vertellen dat ze de eerste fabrikant zijn met dit idee.