Lian Li heeft vandaag zijn nieuwste behuizing aangekondigd, die volledig uit aluminium wordt opgebouwd. De behuizing komt in drie kleurencombinaties: zwart/zilver, zwart/zwart en zilver/rood (interieur/exterieur).


De behuizing gaat zich verlenen aan micro-ATX- en mini-ITX-moederborden en zal een afmeting hebben van 470 bij 190 bij 390 (LxBxH) mm. Aan de bovenzijde van de behuizing zal een I/O-paneel zitten met daarop twee USB 3.0-poorten, één e-SATA-poort en twee audioconnectors. Er zullen twee 5,25 inchbays in het zicht zitten en vijf 3,5 inchbays intern geplaatst zijn. Ook is er plaats voor twee 2,5 inchapparaten. De behuizing wordt van koeling voorzien door twee ingebouwde 120 mm ventilatoren met ledverlichting aan de voorzijde en één zonder leds aan de achterzijde.

De PC-V600F-minitowerbehuizing zal een adviesprijs van ongeveer 185 euro inclusief BTW met zich meekrijgen. De behuizing zit al in de distributie op het moment van spreken, dus zal op elk moment in de (web)winkels worden verwacht.

Lees meer