2min Devices

HP brengt ook curved scherm maar in een 34 inch All-in-One

HP doet mee aan de televisie hype van de curved-schermen, maar doet wel één hele grote wijziging. HP brengt namelijk geen televisie op de markt maar een All-in-One computer. De nieuwe HP Envy Curved All-in-One beschikt over een gebogen 34 inch scherm met een resolutie van 3440 x 1440 pixels. Aan de binnenkant zit een nog niet aangekondigde Nvidia GeForce 960A.

Meerdere fabrikanten zijn inmiddels begonnen met het op de markt brengen van monitoren met een gebogen scherm, maar HP is de eerste die een dergelijk scherm toepast op een All-in-One computer. Iets wat ongetwijfeld kopers zal aantrekken naar deze All-in-One.

De nieuwe HP Envy Curved All-in-One beschikt over een gigantisch 34 inch scherm met een schermresolutie van 3440 x 1440 pixels, hierdoor kan de gebruiker eenvoudig drie browservensters naast elkaar openen. HP brengt dit systeem met verschillende configuraties op de markt, er kan onder meer gekozen worden voor een Intel Core i5 of Intel Core i7-processor uit de zesde generatie Core-processoren (Skylake). Verder is er de keuze uit 8 of 16GB aan werkgeheugen en de opslagcapaciteit bedraagt in alle gevallen 128GB maar is wel uit te breiden met een 2TB harde schijf. Het systeem is te krijgen met een geïntegreerde Intel GPU maar ook met en nieuwe GeForce 960A, deze heeft Nvidia nog niet aangekondigd maar het gaat waarschijnlijk oom een variant op de 960M. Tot slot zijn er zes speakers aanwezig van Bang & Olufsen in deze All-in-One.

Uiteraard maakt deze All-in-One gebruik van Windows 10 en ook is gedacht aan ondersteuning voor Windows Hello middels een RealSense-camera aan de voorzijde. Hierdoor kan het systeem detecteren wie er voor het systeem zit en deze gebruiker automatisch inloggen via gezichtsherkenning.

De All-in-One komt pas in december beschikbaar in de Benelux en het prijskaartje is niet mals, vanaf 2799 euro kan dit systeem worden aangeschaft.