2min Devops

Gadget Roundup: Week 13

Deze week bespreken we in deze gadget roundup een nieuwe uitbreiding voor de iPod, een "grote" usb-stick en een totaal nutteloze uitvinding, uiteraard bedacht door de Chinezen.

Gadget Roundup: Week 13Deze kleine usb-stick kan tot de grootsten worden beschouwd. Met een opslagcapaciteit van 64 Gb kan je je harde schrijf evengoed weggooien. Er zit één nadeel aan het apparaatje, en dat is de prijs. Voor de 64 Gb versie leg je maar liefst 5000 dollar neer. Voor de 16 en 32 Gb versie zal je iets minder diep in je buidel moeten tasten.

Gadget Roundup: Week 13Deze "uitvinding" van Chinese makelijk dient puur om het bureau wat op te fleuren. Het apparaat bestaat uit twee poppetjes, die een man en een vrouw moeten voorstellen. Er huizen echter twee 8 in 1 card-readers in de poppen. Nutteloos, maar wat kleur in een grijs kantoor kan nooit kwaad.

Gadget Roundup: Week 13Nogmaals uitbreidingen voor de iPod, dit keer van Belkin. Het bedrijf bracht twee producten op de markt die de toepassingen van de iPod Nano verruimen. Het ene is een sporthoesje, deze beschikt wel over een extra beschermlaag en een rubberen pasvorm. De standaard hoesjes van Apple laten het hiertegen afweten. Ook is er een Auto Kit, die de muziek op de iPod loeihard uit de auto moet laten klinken.

Dit waren de gadgets alweer voor deze week. Als je een leuke gadget gezien hebt kan je die natuurlijk altijd inzenden via pm.

We bedanken Ko voor het insturen van gadgets!

Bron:Techzine Redactie