2min

Tags in dit artikel

, ,

Beginnen doen we deze week met een wel erg dure vingermassage, we gaan verder met het hygiënetiseren van ons toetsenbord en eindigen daarna met een ontspannend spelletje Whack It: veel leesplezier!

Een vingermassage van 2000 dollar

Wie last heeft van de vingers na een intens potje Call of Duty 4, World of Warcraft of GTA IV zal zeker verheugd zijn met de komst van deze gadget. De Danball2008 zal je vermoeide vingers verwennen met een één minuut durende, intense shiatsu massage. De gadget behandelt tegelijk je vingernagels met flinke portie infraroodstralen die naar verluidt de groei van de vingernagels bevorderen. Verder zorgen een aangenaam muziekje en een LED lichtshow voor de juiste sfeer. En dat mag ook wel, want ovor het apparaat mag je een verbluffende 2000 dollar neertellen!! Het is wachten op de Fatal1ty-versie van dit artikel in de hoop dat die iets goedkoper is.

Hygiënische SpongeBob: Cyber Clean

Naar verluidt bevat het gemiddelde toetsenbord meer microben en vuiligheid dan een gemiddelde toiletbril, dus deze gadget valt toch op zijn minst even te overwegen. Want iedereen die al eens geprobeerd heeft om zijn ramplank schoon te maken, weet dat dat niet altijd even gemakkelijk is. Ook niet met perslucht. Maar laat dat niet langer een probleem vormen, want nu is er de Cyber Clean. Een soort platgeslagen Spongebob-substantie die zich met gemak tussen het kleinste gleufje van je toetsenbord wurmt en daardoor zeer efficiënt is in het verwijderen van allerlei onhygiënische substantie. Te koop voor 16 dollar.

Oldskool meppen: de USB Whack It

Wie vroeger uren heeft doorgebracht in de arcadehal zal met deze gadget weemoedig terugkijken op de honderden guldens die hij of zijn toen uitgegeven heeft aan het simpel- weg meppen op enkele aliens. De USB-versie van dit arcadespel is te koop voor 21 euro.

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, of heb je tijdens je vakantie een leuke gadget gezien, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup
voor deze week, tot volgende week!