2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Een speler die actief is onder de naam Prepared speelt wel heel erg actief World of Warcraft. De hobby van deze persoon is World of Warcraft en dat is terug te zien aan het aantal accounts. Prepared presteert het namelijk om met 36 verschillende karakters tegelijk te spelen.

Om alle 36 karakters te kunnen gebruiken heeft Prepared een behoorlijke lading aan computers thuis staan. Zo zijn er in totaal elf systemen in zijn huis aanwezig die ervoor moeten zorgen dat hij de 36 karakters kan besturen.

Prepared geeft aan dat hij jaarlijks zo’n 5711 dollar kwijt is aan de 36 karakters. Bij het eerdergenoemde bedrag staan alleen nog maar de abonnementskosten centraal die afgedragen moeten worden aan Blizzard. De kosten van Prepared zullen dit jaar nog extra oplopen, want met de lancering van The Wrath of the Lich King wil hij natuurlijk voor zijn 36 karakters van de laatste mogelijkheden gebruik kunnen maken. Inclusief belasting gaat hem dat zo’n 1500 dollar kosten in totaal.

Prepared zegt dat het nog erger kan, want er zijn hobby’s die nog vele malen duurder zijn volgens hem. Hij maakt gebruik van 36 karakters om zijn eigen raid te maken waar hij geheel zelf de controle over heeft. Zo is hij van niemand afhankelijk. De 36 karakters zijn overigens allemaal Shamans.

Meer informatie over Prepared zijn hobby kan hier gevonden worden.

Bovenstaande afbeelding toont de opstelling van Prepared.
Deze afbeelding is klikbaar voor een groter formaat.