MMO’s en MMORPG’s staan er erg om bekend dat ze niet zijn uit te spelen. Maar toch is het tegendeel bewezen door een Taiwanees.

Deze Taiwanees heeft het voor elkaar gekregen om World of Warcraft ‘uit te spelen’. De man of vrouw speelt onder de naam ‘Little Gray’ en als character een ‘Tauren Druid’. Als je je afvraagt wat is een ‘Tauren Druid’ dan zal dit je waarschijnlijk helpen.

Een ‘Tauren’ is een ’type’ character, namelijk een stier/mens. Druid is een ‘class’ die je kunt spelen. Druid is een erg flexibele hybride klasse, die zich kan specialiseren in verschillende functies zoals het Tanken, healer zijn en een klasse die damage toebrengt zoals een Mage of een Rogue. Druids kunnen ook andere vormen aannemen zoals een beer (Tank) of een Cat (dit is ook een Tank).

De Taiwanees heeft in World of Warcraft het maximale gehaald. Dat wil zeggen dat de persoon in kwestie 986 achievements, 5906 quests, het spelen van 2124 Arena Battles, het omleggen van ruim honderdduizend tegenstanders, het uitdelen van 7.255.538.878 aan schade heeft behaald. Dit is natuurlijk nog niet alles wat men hoeft te doen om World of Warcraft uit te spelen, zo staan er nog vele andere mogelijkheden op je te wachten. Dit zijn vooral tijdrovende mogelijkheden.