1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De Motorola Milestone 3 is in handen gekomen van een Chinese blogger. Alhoewel de fabrikant het toestel nog niet officieel heeft aangekondigd, zijn er dankzij deze blogger nu diverse foto’s en specificaties van het nieuwe toestel op internet geplaatst.

De Chinese tak van XDA-Developers wist het toestel te bemachtigen en heeft op haar website een preview geplaatst van het nieuwe toestel. Daarop zijn al diverse specificaties te zien. Zo heeft de nieuwe Motorola een 4-inch qHD touchscreen (TFT), een camera van 8 megapixels, een QWERTY-toetsenbord, een resolutie van 960×540 pixels en een nVidia Tegra 2 processor. De belangrijkste verbetering is de upgrade naar een 1500 mAh accu.

Het toestel zal gaan draaien op Android versie 2.3. Motorola Milestone Droid 3 zal de officiële naam zijn van het nieuwe toestel in Amerika, gezien het verleden betekent dit dat het toestel in Europa gewoon kortweg de naam Milestone 3 zal dragen.

Naar verwachting zal de Motorola Milestone 3 volgende week officieel in de Verenigde Staten gepresenteerd worden door de provider Verizon. In Nederland zullen we iets langer moeten wachten op de Milestone 3, waarschijnlijk zal deze pas op z’n vroegst in het najaar verkrijgbaar zijn voor de Nederlandse consument.