2min

Tags in dit artikel

,

The Next Future, waar o.a. de gamesites GameVillage en de Nationale Gaming Forums onder vallen, is een samenwerking aangegaan met de vereniging Lanz4all voor de organisatie van de LAN party Lanz4all III. De LAN wordt gehouden van 9 tot en met 11 januari 2004 in Oss.

Als mede-organisator van de party Lanz4all III zal The Next Future zich richten op de promotie via o.a. de populaire gamesites GameVillage en Nationale Gaming Forums. Via de forums, nieuwsberichten, nieuwsbrieven en andere communicatie middelen zullen Nederlandse en Belgische gamers worden geattendeerd op de LAN party. Verder zal Lanz4all gebruik maken van het netwerk van The Next Future voor het werven van sponsors. Nadat het evenement Lanz4all III heeft plaatsgevonden zal de samenwerking worden geëvalueerd.

Lanz4all III wordt in Oss gehouden in de zalen van het Oude Theater, tegenover het NS station. Tijdens de LAN kunnen de deelnemers gebruik maken van een uitgebreid ontbijt en diner buffet. Lanz4all is ook zeer aantrekkelijk voor gamers vanwege de vele prijzen voor de compo’s (competities voor games), die beschikbaar worden gesteld door een aantal bekende bedrijven uit de computer en gaming industrie. Op het evenement wordt voor meer dan 10.000 euro aan prijzen weggegeven.

De opkomst van LAN parties in Nederland is een feit. Nog nooit werden er zoveel LAN’s georganiseerd als in 2003. Dit belooft veel voor het nieuwe jaar, waar de verwachting is dat nog meer LAN en gaming parties worden georganiseerd voor de alsmaar groeiende en breder wordende doelgroep. LAN parties worden in Nederland op zowel kleine (20 deelnemers) als grote schaal (2000 deelnemers) georganiseerd. Tijdens een LAN (Local Area Network) heeft de bezoeker de mogelijkheid om met zijn eigen meegebrachte PC games te spelen tegen andere bezoekers. Vaak worden er ook competities georganiseerd, waarbij er prijzen te winnen zijn. Afgelopen jaar werden de te winnen prijzen van steeds hogere van waarde.

Lanz4all III wordt gehouden van vrijdag 9 januari 18:00 uur tot en met zondag 11 januari 2004 18:00 uur in Oss. Voor de LAN party zijn circa 200 plaatsen beschikbaar.