De volledige service en garantie van het Nederlandse notebook merk Micropoint is overgenomen door het nieuwe Micropoint dat vanaf twee februari onder de naam Micropoint BV actief is. Dit is een ware opluchting voor de tienduizenden Nederlandse Micropoint notebookbezitters, omdat de oude werkmaatschappij M-point BV definitief ter ziele is. Het puur Nederlandse merk uit Amersfoort had zo’n enorme aantrekkingskracht dat financiers in de rij stonden om de doorstart te financieren, aldus een glimlachende Micropoint Marketing- en Sales Director Chris Scholten.

"Er was sprake van een ware run op Micropoint. Dit resulteerde in een snelle en bovenal veel belovende doorstart. Met de door ons geselecteerde nieuwe financier kunnen al onze plannen volledig worden verwezenlijkt. Zo hebben we al jaren plannen om het Micropoint productassortiment uit te breiden, maar daar hadden we de middelen nooit voor. Nu we die wel hebben, zullen we binnenkort nieuwe producten lanceren. En zijn we in staat om Micropoint als merk verder uit te bouwen", gaat Chris Scholten verder.

De eerste nieuwe producten die de heer Scholten op korte termijn wil introduceren, zijn draadloze netwerk en mobiele opslagproducten. De enthousiaste Marketing- en Sales Director voegt hier tot slot aan toe: "Uiteraard komen we dit voorjaar ook weer met een compleet nieuwe line-up Micropoint notebooks".