Inschrijvingen HCC Dagen GAMEXPO 2004 gestart

Op 12, 13 en 14 november vindt alweer de 28e editie van de HCC Dagen / GAMEXPO plaats. HCC Dagen / GAMEXPO is uitgegroeid tot de grootste computer en entertainmentbeurs van de Benelux. Vlak voor de feestdagen bezoeken ruim 100.000 bezoekers uit binnen- en buitenland de unieke combinatie van producten, informatie, verkoop en entertainment. Het is een inspirerend evenement waar de interactie tussen deelnemer, bezoeker en media krachtig wordt gestimuleerd.

Inschrijvingen HCC Dagen GAMEXPO 2004 gestart

Met ingang van 2004 is HCC Dagen / GAMEXPO veel meer dan een beurs. Naast stands en informatie biedt HCC Dagen / GAMEXPO een prikkelend randprogramma met enthousiaste gastsprekers. Ook nieuw is de thematische invulling van diverse actuele onderwerpen. Hierdoor vormt HCC Dagen een perfecte mix van distributeurs en retailers op het gebied van hard- en software, digitale toepassingen en home entertainment. GAMEXPO biedt de mogelijkheid om ‘hands on’ kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de interactive entertainment industrie.

‘Door de toevoeging van GAMEXPO bezoekt een zeer gevarieerd publiek het evenement. Hierdoor krijgen onze exposanten, die jaarlijks komen vanwege de gezellige drukte, er ook nog eens een nieuw publiek bij. De gemiddelde bestedingen van onze bezoekers zijn hoog en daarmee is het voor veel deelnemers een onmisbare schakel bij het realiseren van de eindejaarsomzetten’, aldus Ronald van Rooden, directeur HCC.

Op www.hccdagen.nl en www.gamexpo.nl is informatie over de nieuwe editie te vinden en kan een inschrijfformulier worden aangevraagd.