1 min

Tags in dit artikel

, ,

Creative, de ontwikkelaar van Sound Blaster® en Analog Devices, Inc. kondigden gisteren aan dat zij een overeenkomst hebben gesloten die Creative in staat stelt pc-gebruikers op eenvoudige wijze een upgrade te laten uitvoeren van hostaudio naar Sound Blaster-audiokwaliteit.

In het kader van deze overeenkomst zal Creative een audio-upgrade met Sound Blaster-ondersteuning op de markt brengen voor geïntegreerde audio van Analog Devices. Hierdoor kunnen eindgebruikers genieten van Sound Blaster-kwaliteit op producten van een groot aantal OEM’s voor pc’s en van moederbord fabrikanten die werken met audiochips van Analog Devices. Hierdoor krijgen zij de beschikking over geavanceerde geluidsvoorzieningen zoals toepassingen met spraakondersteuning, muziek van topklasse, DVD-films van home cinema-kwaliteit en de laatste generatie game audio.

Creative zal niet alleen een upgrade gaan aanbieden voor de uitgebreide klantenkring van Analog Devices, maar zal tevens een complete reeks audio-accessoires op de markt brengen voor eindgebruikers. De upgrades en accessoires van Creative zijn in de herfst van 2004 beschikbaar.