min

Tags in dit artikel

, , , ,

Creative, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, kondigt de Sound Blaster MP3+ aan. Voor het eerst maakt de wereld kennis met een draagbare Sound Blaster, de ideale oplossing voor pc- en notebookgebruikers die meer willen dan generieke of moederbordaudio. Dit apparaat levert schitterend stereogeluid voor hoogstaande luister- en opnamekwaliteit. Bovendien is het uiterst eenvoudig te installeren en te gebruiken.

De Sound Blaster MP3+ is kleiner dan de gemiddelde PDA en biedt 16 bits, 48 kHz stereogeluid. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kunnen gebruikers overal waar ze maar willen genieten van Sound Blaster audiokwaliteit. Het apparaatje ondersteunt een groot aantal audioformaten, waaronder MP3 en WMA. Om connectie met zo veel mogelijk externe apparatuur mogelijk te maken, is de Sound Blaster MP3+ voorzien van hoogwaardige digitale en analoge in- en uitgangen, waaronder een microfoonaansluiting en een aansluiting met volumeregeling voor een hoofdtelefoon. Dankzij een verwijderbare clip kan de Sound Blaster MP3+ worden bevestigd aan de achterzijde van een notebookbeeldscherm.

De Sound Blaster MP3+ wordt geleverd met het krachtige softwareprogramma Creative MediaSource. Hiermee kunnen gebruikers cd’s omzetten in MP3-bestanden, audiomateriaal bewerken, hun muziekverzamelingen beheren en hun eigen cd’s branden. Naast de grafische equalizer met tien frequentiebanden en de functies voor collectiebeheer biedt Creative MediaSource ondersteuning voor akoestische EAX-effecten en CMSS, waarmee een virtueel 360°-geluid wordt gecreëerd op stereohoofdtelefoons en -luidsprekers.