min

Tags in dit artikel

, , , ,

Een jonge man uit Amerika heeft geprobeerd de computer van zijn school te hacken en zo zichzelf een ‘A’ te geven. Maar hierbij is hij een stapje te ver gegaan waardoor hij zichzelf heeft verraden.

Het lijkt een goed idee om in de computer van de school in te breken en jezelf een A te geven. Hierin was de tiener ook geslaagd, maar hij had ook al zijn medeleerlingen een ‘A’ gegeven. Hij is zelfs nog verder gegaan door de hoofdcomputer van het hele district waarin hij woonde, te hacken.

Nadat hij dat gedaan had heeft hij alle 18.697 scholieren en ‘A’ gegeven en zelfs iedereen een certificaat bezorgd waarin stond dat hij of zij een genie was. Het district staat nochtans bekend over de nietsnutten die er zitten. Het hoofd van het district had de hack natuurlijk snel door en hij startte een zoektocht naar de hacker die gauw werd gevonden.

In het district hebben in totaal al zeven leerlingen de computers kunnen binnenbreken. Ze zijn allemaal gevonden en staan onder streng toezicht van ofwel de school, ofwel van de politie. De beschuldigde van het laatste voorval pleitte schuldig en heeft 100 uren maatschappelijk werk gekregen en zes maanden streng toezicht.

We bedanken WouT voor het insturen van dit bericht!