1 min

Tags in dit artikel

, ,

Bob van Dijk, algemeen directeur van eBay Nederland, zal samen met marketingdirecteur Oscar Diele eBay Nederland verlaten. Ze hebben beide een andere baan aangeboden gekregen.

De Noorse uitgever Schibsed heeft Bob van Dijk een baan aangeboden als operationeel directeur Rubrieksadvertenties. Schibsed is in Nederland bekend van de online financieel-economische uitgave van RTL Nederland en FD Mediagroep, Z24.nl.

Oscar Diele kan voortaan aan de slag bij TomTom, daar zal hij verantwoordelijk zijn voor de online verkoop. Zelf zegt hij hierover "Bij TomTom ga ik ook weer aan de slag met een jong, enthousiast team, net als bij eBay. Ik ga me richten op online verkoop wereldwijd, een gebied waar nog relatief weinig aan gebeurt. Ik kan weer gaan bouwen."

De plaatsen van Bob van Dijk en Oscar Diele zullen worden overgenomen door Martin Kroon en Francine van Dierendonck. Deze waren voorheen ook al actief bij de eBay organisatie. Zowel van Dijk als Diele zeggen dat het puur toeval is dat ze tegelijk de directie verlaten. De nieuwe werkgevers hebben ze de afgelopen maanden afzonderlijk benaderd.