1 min

Tags in dit artikel

,

Rackspace Technology biedt nu een compleet portfolio van Cloud Native Development (CND)-diensten. Met Cloud Native Development Professional Services kunnen klanten makkelijker applicaties bouwen en deze in (multi)cloudomgevingen uitrollen.

Met zogenoemde full-lifecycle CND-mogelijkheden kunnen de klanten van Rackspace Technology eenvoudig op cloud native en microservices gebaseerde applicaties bouwen en uitrollen. Denk bijvoorbeeld aan op Kubernetes gebaseerde containers of serverless applicaties.

Actieve ondersteuning

Concreet bestaat de CND-dienstverlening uit het actief helpen van klanten door de CND-experts van Rackspace Technology. Samen met de specialisten van de klanten helpen deze experts met het ombouwen van de bestaande applicaties van klanten naar cloud native applicaties, het ontwikkelen van compleet nieuwe cloud native applicaties en de uiteindelijke uitrol naar (multi)cloudomgevingen. Uiteindelijk moet dit klanten meer flexibiliteit, betrouwbaarheid en kostenbesparingen opleveren.

Overige Rackspace-expertise

Naast de actieve hulp, zet Rackspace Technology ook zijn ervaring op het gebied van herbruikbare patronen en andere best practices in. Ook kunnen klanten straks profiteren van de ervaring op het gebied van .NET, .NET Core, cloudgebaseerde SaaS-platforms en een framework voor het ombouwen van bestaande monolithische applicaties naar microservices.

De dienst Rackspace Technology Cloud Native Development Professional Services is per direct beschikbaar.