2min Devops

Kyndryl introduceert Cloud Native Services voor cloudtransitie

Kyndryl introduceert Cloud Native Services voor cloudtransitie

Kyndryl wil bedrijven beter helpen bij de transitie naar de cloud. Hiervoor introduceert de IT-dienstverlener Cloud Native Services, waarmee bedrijven cloudgebaseerde applicaties kunnen bouwen en beheren.

De IT-dienstverlener helpt met het nieuwe portfolio bedrijven vooral hun bestaande on-premises applicaties en workloads naar de grote hyperscale-platforms van AWS, Microsoft Azure en Google Cloud te migreren.

IaC-diensten

De diensten die Kyndryl hiervoor biedt zijn, naar eigen zeggen, volledig compliant met de cloud adoption frameworks die de drie grote cloudaanbieders hanteren. De frameworks geven de technische criteria aan waaraan cloudomgevingen moeten voldoen, zodat applicaties betrouwbaar en efficiënt daarop kunnen draaien.

De diensten van het Kyndryl Cloud Native Services-portfolio bestaan uit een framework van code, workflows, kennis en end-to-end ondersteuning van consultancydiensten tot aan operationele beheeractiviteiten. Via Infrastrcuture-as-a-Code (IaC) biedt de IT-dienstverlener en -consultant verschillende geïntegreerde diensten voor geautomatiseerde back-up, patchmanagement, KPI monitoring, security, het geven van alerts en het afhandelen van incidenten.

Samenwerking

Daarnaast biedt het portfolio ook de expertise van cloudexperts van Kyndryl. De experts helpen klanten met het versnellen van de cloudtransitie en het bereiken van de gewenste zakelijke doelen.  

Deze samenwerking moet de productiviteit van ontwikkelaars versnellen, maar ook het inkoopproces verbeteren, een consistente distributie van applicaties naar verschillende cloudomgevingen bieden, migratie- en optimalisatietrajecten kosteneffectiever laten verlopen en integraties met andere technologieën mogelijk maken.

Uiteindelijk moet het de uitrol naar de cloud sneller en efficiënter laten plaatsvinden, een makkelijker beheer leveren en meer resilient applicaties bewerkstelligen.

Tip: Kyndryl zet stap naar consultancy met Kyndryl Consult