1 min

Tags in dit artikel

, ,

De Procurve-netwerktak van Hewlett-Packard is door onderzoeksbureau Gartner in de "Leader"-kwadrant van Gartner Inc.’s Global Campus LAN Magic Quadrant 2008 geplaatst.

Volgens het Gartner-rapport "demonstreert een leider voortdurend dat het tegemoetkomt aan de veranderende behoeften van LAN switching architecturen. Een leider is ook in staat om de markt vorm te geven en sterke relaties met het kanaal en klanten te behouden, en geen grote gaten in het portfolio heeft."

"We zien de plaatsing in het networking Leaders kwadrant van Gartner als een bevestiging van dat wij zijn ontwikkeld van een waardig alternatief in de markt naar een marktleider," zegt John McHugh, vice-president and general manager, ProCurve Networking bij HP.

"Als de op één na grootste enterprise networkinging vendor in de wereld, is de zeer sterke groei van ProCurve in het laatste decennium toe te schrijven aan onze visie, de uitstekende total cost of ownership die we bieden en onze toewijding aan het bieden van de beste oplossingen, gebaseerd op open standaarden."

De ProCurve Networking businessunit van HP levert bekabelde en draadloze producten, diensten en oplossingen op het gebied van bedrijfsnetwerken. De basis voor het zakelijke model van ProCurve is de Adaptive Enterprise-strategie waarbij netwerken kunnen worden aangepast aan de gebruikers, toepassingen en benodigdheden van de organisatie.