1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Vodafone heeft de nieuwe omzetcijfers voor dit kwartaal bekend gemaakt. De telecomgigant behoudt haar positie als nummer twee in Nederland en maakt weer een groei door.

In het laatste fiscale kwartaal is er een omzet van 481 miljoen euro behaald, met 4.360.000 klanten. Van deze 4.360.000 klanten is ongeveer de helft, 57,6 procent, abonnee. In het eerste kwartaal heeft Vodafone ongeveer 2.260 belminuten geteld.

Over het algemeen is er 36,90 euro betaald per klant. De omzet van postpaid-klanten was 57,30 euro, prepaid levert beduidend minder op, 9,40 euro.

De operationele omzet vertoonde wederom een sterke groei in dit eerste kwartaal van het fiscale jaar, ongeveer acht procent hoger vergeleken met een jaar geleden.

Guy Laurence, CEO Vodafone Nederland: "Nadat we het afgelopen jaar sneller zijn gegroeid dan de markt, ben ik blij te zien dat we deze groei vasthouden in het eerste kwartaal van het nieuwe financiële jaar. Een combinatie van nieuwe producten en diensten, uitstekende kwaliteit van ons netwerk, uitgebreide roaming services en hoogstaande kwaliteit van onze klantenservice werpt zijn vruchten af, en leidt ertoe dat meer mensen en bedrijven voor Vodafone kiezen."