1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Eerder lieten we al weten dat er gelekte informatie was over nieuwe bundels. Sony Computer Entertainment Benelux heeft nu een aantal bundels bevestigd voor de Benelux. Dit alles werd aangekondigd tijdens de Tokyo Game Show die momenteel gaande is in Tokyo.

De PlayStation 3-bundels zullen allen over een 250GB hardeschijf beschikken en geleidelijk in oktober in de winkels komen te liggen. Bij het aanschaffen van de bundels kun je kiezen tussen de volgende spellen: Uncharted 2: Among Thieves, Tekken 6, Assassins Creed 2 en Ratchet & Clank: A Crack in Time. Ook kun je kiezen voor content van PlayStation Network in plaats van een van de eerder genoemde spellen. Hier kun je kiezen uit: Burnout Paradise, WipeOut HD, Crash Commando, Flower en Trash Panic.

Na het grote succes van de 120GB-versie van de PlayStation 3 komt nu dus ook de 250GB versie in de winkels te liggen.

Ook werd op de Tokyo Game Show een 250GB-versie van de gelimiteerde Final Fantasy XIII-PlayStation 3 getoond. Deze zal vanaf 17 december in de Japanse winkels komen te liggen, tegelijkertijd met de RPG zelf. Of deze bundel ook nog naar Europa komt is vooralsnog niet bekend.