1 min

Op de Franse website van Amazon zijn enkele bundels van de PlayStation 3 terug te vinden. Onder andere een bundel met God of War III en Heavy Rain. Behalve de exclusieve Collector’s Edition krijgen we dus ook een speciale bundel.

In totaal zijn er vijf bundels te vinden met de 250GB-versie van de PlayStation 3. Drie van de bundels bestaan uit een PlayStation 3 plus een spel dat nog niet uit is, namelijk God of War III, Heavy Rain en MAG: Massive Action Game. De andere twee bundels bestaan uit een PlayStation 3 met Uncharted 2: Among Thieves en een PlayStation 3 en twee blu-ray films.

De bundel met God of War III zou volgens de site leverbaar zijn vanaf 17 maart 2010. De releasedatum van God of War III was nog niet bekend, het kan goed mogelijk zijn dat deze dus gelijk is aan de releasedatum van de bundel. Vier van de bundels hebben een prijs van 350 euro, behalve de blu-ray bundel, deze kost 355 euro. het is volkomen onduidelijk of de bundels alleen verkrijgbaar zijn bij Amazon of niet. De bundels zijn hier op de Franse site te aanschouwen.