1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Afgelopen maand waren er speculaties over een PS3 bundel met 250GB harde schijf. Toen er nieuwe rapporten uit de EU kwamen werd deze speculatie steeds meer versterkt. De 120GB en 250GB versie werden getest onder een andere bedrijfsnaam genaamd "Sand Dollar Enterprise". Dit blijkt een uit rapport van de Federal Communications Commission die door het dummy bedrijf in mei is ingediend.

Vandaag kwam Eurogamer UK en Eurogamer Spanje met het bericht naar buiten dat Sony waarschijnlijk de PS3 met 250GB gaat introduceren in Europa. De 250GB versie van de PS3 zal deel gaan uitmaken van de limited edition bundels zoals nu bijvoorbeeld het geval is met de 160GB Console Uncharted: Among Thieves bundel.

In het Verenigd Koninkrijk zal de console verkocht worden samen met Assassin’s Creed II, Gran Turismo 5 of Uncharted 2: Among Thieves. Deze bundel zal 299,99 Pond gaan kosten (340 Euro). In Spanje zal de console gecombineerd worden met FIFA 10 die dan 350 Euro zal gaan kosten (volgens de bronnen van Eurogamers Spanje).