1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het inFamous-ontwikkelteam van Sucker Punch heeft ervoor gezorgd dat de studio de titel van snelst verkopende PSN-game ooit in handen heeft. Het ontwikkelde een op zichzelf staande PSN-game genaamd inFamous: Festival of Blood en deze game is nu de snelst verkopende PSN-game ooit.

Het team achter inFamous maakte met inFamous: Festival of Blood een uitstapje buiten de normale setting van het spel. Je zou het spel kunnen zien als downloadeble content (DLC) maar is zonder het volledige spel van inFamous te spelen en is dus een soort uitgebreide mini-game. Hoevaak de game precies werd gedownload is nog niet bekend. Desondanks liet Sony weten dat het spel de meest verkochte game van november op het PlayStation Network is en tevens de snelst verkopende PSN-game ooit.

In de game speel je net als in de normale inFamous gama’s als Cole MacGrath maar wordt je echter gebeten door een vampier tijdens een vampieruitbraak in de stad New Marais. Vervolgens heb je één nacht de tijd om je ziel te redden. De stad is bezaaid met vampiers en in de missies zul je van alles voor elkaar moeten krijgen om een transformatie in een vampier te voorkomen.