1 min

Tags in dit artikel

, ,

T-Mobile zal op donderdag 1 maart de prijzen en samenstelling van haar nieuwe abonnementen kenbaar maken. De provider heeft bij de samenstelling van de abonnementen een prominentere rol gegeven aan mobiel internet.

Begin deze maand lekten de eerste plannen uit dat T-Mobile overweegt om onbeperkt mobiel internet weer in te voeren voor nieuwe klanten. Voor een bedrag van 4,95 euro per maand kunnen gebruikers deze mogelijkheid aan hun abonnement toevoegen. Voorwaarde is wel dat de snelheid van mobiel internet wordt teruggeschroefd naar 64 Kbps zodra de limiet van het abonnement is bereikt.

Eerder deze week lekte een presentatie uit waaruit bleek dat T-Mobile de databundels wilde verhogen. De provider bevestigde de authenticiteit van de presentatie, maar stelde dat de inhoud niet helemaal correct was. Op 1 maart zal de provider meer duidelijkheid geven over de nieuwe abonnementen.

In een verklaring belooft T-Mobile dat de internetervaring met iSmart nog beter wordt. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van onbeperkt sms’en en zal er voortaan per seconde worden afgerekend.