Het Canadese Research In Motion heeft haar nieuwe managementteam compleet. De nieuwe CEO van het bedrijf ontsloeg eerder haar Chief Operating Officer (COO) en Chief Marketing Officer (CMO) en ging driftig op zoek naar vervangers. Deze heeft het bedrijf inmiddels gevonden in Kristian Tear en Frank Boulben.

Kristian Tear vervulde voorheen een positie binnen Sony Mobile, voordat de man een overstap naar Research In Motion maakte. Als COO stapt Tear in een nieuw avontuur bij de Canadese fabrikant, welke momenteel in zwaar weer verkeert. Frank Boulben neemt op zijn beurt plaats als CMO binnen het bedrijf. Ook van hem zal ongetwijfeld veel verwacht worden. Zijn voorganger werd namelijk al na slechts een paar maanden de deur gewezen.

Nadat in januari 2012 Thorsten Heins aan werd gesteld als de nieuwe CEO van het bedrijf. Nadat er enkele ontslagen vielen, ging het bedrijf op zoek naar vervangers waarmee Research In Motion een nieuwe strategie uit kan voeren. De fabrikant verkeert in barre tijden en heeft moeite een duidelijke strategie te kiezen om het tij te keren. Met de nieuwe koppen binnen het managementteam zal het gedurende de aankomende maanden erop of eronder zijn voor de fabrikant uit Canada.