1 min

Met de komst van de Optimus G liet LG zien in staat te zijn om een krachtige smartphone te kunnen leveren die tot de top behoort op de smartphonemarkt. Nieuwe verkoopcijfers tonen aan dat de consument het hier ook mee eens was, de Optimus G doet het goed.

LG heeft namelijk verkoopcijfers bekend gemaakt die betrekking hebben op de Optimus G. Deze smartphone werd in september gelanceerd en is inmiddels meer dan één miljoen keer verkocht, zo maakt LG duidelijk.

Wanneer we de verkoopcijfers van de LG Optimus G vergelijken met zwaargewichten zoals de Samsung Galaxy S III en Apple’s iPhone 5, lijkt het misschien niet veel te zijn, maar met een beschikbaarheid sinds november voor Noord-Amerika is één miljoen verkochte exemplaren voor LG zeker niet iets om zich voor te schamen.

Hoe LG het doet in vergelijking met de Google Nexus 4, welke op de Optimus G is gebaseerd, zal waarschijnlijk nooit bekend worden gemaakt. Google houdt de kaken namelijk stevig op elkaar wanneer het gaat om de verkoopcijfers van het apparaat.