1 min Devices

Opvolger van LG Optimus G in derde kwartaal

In het derde kwartaal van 2013 komt LG met een opvolger van de Optimus G, heeft Won Kim aangegeven tegenover Engadget. Won Kim is het hoofd van de marketingafdeling van LG.

De topman van LG liet het niet bij deze opmerking, maar gaf ook alvast deels aan wat we qua specificaties kunnen verwachten van het nieuwe topmodel. Zo is de opvolger van de Optimus G voorzien van een scherm van ongeveer 5 inch, wat een stukje kleiner is dan de 5,5 inch van de Optimus G Pro, wat op dit moment de absolute topper van de Koreanen is. Deze smartphone is in Nederland echter niet verkrijgbaar.

Verdere details over de nieuwe smartphone zijn nog schaars. Wel wil Won Kim nog kwijt dat we "iets unieks en anders" kunnen verwachten van de nieuwe smartphone. Wat daarmee bedoeld wordt weten we waarschijnlijk pas rond de aankondiging van deze smartphone.

De LG Optimus G vormde de basis van de Google Nexus 4, de nieuwste smartphone van de zoekgigant. Ook deze smartphone is in Nederland niet op grote schaal beschikbaar. Enkele webwinkels bieden de telefoon wel aan voor een hogere prijs.

Bron:Engdget