1 min

Er waren al langer aanwijzingen dat Apple bezig was met het openen van een Apple Store in België, maar nu heeft het bedrijf de komst van de eerste winkel in Brussel bevestigt door vacatures te publiceren. Apple heeft zes vacatures geplaatst voor een winkel in Brussel.

Apple is op zoek naar een Business Leader, Business Manager, Business Specialist, Expert, Genius en Inventory Specialist in Brussel, dat blijkt uit de vacaturepagina van Apple. De vacatures zijn vandaag pas gepubliceerd en nu moet Apple nog wachten op reacties. Daarna kan begonnen worden met het inventariseren het voeren van sollicitatiegesprekken en uiteindelijk het aannemen en trainen van het nieuwe personeel. De nieuwe winkel zal waarschijnlijk dan ook pas op in maart of april zijn deuren openen.

Op dit moment zoekt Apple alleen voor een winkel in Brussel personeel, wat naar verluidt de flagship store van België moet worden. De Belgische media verwacht dat de winkel zal worden geopend aan de Gulden-Vlieslaan in Brussel. Twee andere Apple Stores worden naar verluidt later in 2015 in Antwerpen en Gent geopend.