1 min

Apple heeft voor het eerst zelf bevestigd dat er een Apple Store komt in België, in Brussel om precies te zijn. In Brussel zal net als in Amsterdam een flagship winkel komen waarbij klanten de producten echt kunnen ervaren.

Op dit moment zijn er nog geen Apple Stores in België maar daar gaat dit jaar nog verandering in komen. In Brussel zal de eerste Apple Store dit jaar nog worden geopend, of er nog meer Apple Stores gaan volgen in België heeft het bedrijf nog niet bekendgemaakt. Wel gaan er al enige tijd geruchten over een winkel in Gent.

Apple wilde vandaag niet meer kwijt dan: "We kijken er naar uit om de unieke Apple retail ervaring naar onze klanten in België te brengen.".

De winkel komt lang de Gulden Vlieslaan in Brussel in het winkelcentrum "Le Toison d’Or". Inmiddels heeft Apple de bekende zwarte schuttingen rond de winkel geplaatst. Waarop later nog spreuken en productafbeeldingen worden geplaatst.

Hoewel er nog geen Apple Stores zijn in België zijn er wel een hele hoop resellers, voor hun is het minder goed nieuws dat Apple nu ook in België winkels gaat openen, daar gaan zij ongetwijfeld last van krijgen.