2min

Ook XS4ALL voert wijzigingen door in de internetabonnementen, deze worden allemaal een euro duurder per maand behalve het goedkoopste Internet Compact-abonnement. Verder worden ook de televisie- en belabonnementen op de schop genomen.

XS4ALL lijkt een stuk minder zelfstandig te zijn dan voorheen het geval was, het bedrijf voert ongeveer dezelfde wijzigingen door als KPN eerder deze week aankondigde. XS4ALL is een dochteronderneming van KPN maar mocht in het verleden onafhankelijk opereren van KPN, gezien de wijzigingen lijkt dat niet meer het geval te zijn.

De internetabonnementen van XS4ALL worden allemaal één euro duurder behalve het goedkoopste Compact-abonnement. De prijs van Internet Smart gaat van 40 naar 41 euro, Internet Plus van 50 naar 51 euro en Internet Pro van 60 naar 61 euro.

Net als bij KPN wordt ook bij XS4ALL het HD Extra televisiepakket opgeheven en worden deze zenders verdeeld over het basispakket en het pluspakket. Bij KPN kwamen de wijzigingen grotendeels overeen met de nieuwe Ziggo-abonnementen, bij XS4ALL ligt dat anders omdat die meer verschillende internetabonnementen aanbieden, het televisiepakket wordt bij XS4ALL echter gelijk gehouden aan KPN. Zo wordt het erotiekpakket net als bij KPN ook 1,50 euro duurder en kost dat straks 12,50 euro per maand.

XS4ALL voert tot slot ook wat wijzigingen door bij de belabonnementen voor vaste telefonie. De abonnementen "Mobiel vast" en "Bellen onbeperkt" komen te vervallen en worden vervangen door "Bellen Onbeperkt Benelux", het tarief van dit nieuwe abonnement is 17,50 euro per maand. Het abonnement "Bellen Onbeperkt Plus" wordt vervangen door "Bellen Onbeperkt Buitenland" en gaat 22,50 euro per maand kosten.