1 min

Gisterenmiddag is er een nieuwe Windows 8 build uitgelekt, het gaat om Milestone 2 build 7927. Deze nieuwe build wordt momenteel druk verspreidt onder nieuwsgierige computergebruikers via de bekende torrents. Helaas gaat het hier nog om een vrij oude build maar om de meest nieuwe die tot op heden is verschenen.

Microsoft is inmiddels al ver in de 8000-serie met haar builds, ook in deze nieuwe uitgelekte 7927 build ontbreekt de nieuwe tablet-interface van Windows 8 nog. Iets waar veel gebruikers nu juist zo nieuwsgierig naar zijn en graag eens willen uitproberen. Microsoft gaf recent aan bij build 8059 te zijn.

Halverwege september komt er waarschijnlijk veel meer nieuws naar buiten omtrent Windows 8. Dan vindt de nieuwe Windows 8 BUILD conferentie plaats in Anaheim in de Verenigde Staten. Microsoft gaat daar ongetwijfeld veel meer laten zien van Windows 8 dan tot op heden is gebeurt.

Daarnaast gaan er geruchten dat Microsoft een "developer preview versie" van Windows 8 zal uitdelen aan de bezoekers van de BUILD-conferentie, welke dan ook ongetwijfeld snel online te vinden zal zijn. Er gaan zelfs geruchten dat alle bezoekers van de BUILD-conferentie een Windows 8 ARM tablet mee krijgen zodat ze kunnen beginnen met het bouwen van apps voor Windows 8. Deze geruchten zijn echter nog onbevestigd door Microsoft.