min

Tags in dit artikel

,

Cleanskin Colour Mouse

Verpakking en inhoud


In het eenvoudige doosje vinden we de muis en vier skins: een witte, een roze, een groene en een blauwe. Software wordt niet meegeleverd, die hoef je ook niet downloaden, want de Cleanskin Colour Mouse is het schoolvoorbeeld van Plug & Play. Daardoor vond Trust het ook blijkbaar niet nodig om een handleiding mee te leveren. De verpakking is dus heel basic gehouden om de kosten te drukken en dat lijkt aardig gelukt met een adviesprijs van 15,99 euro. Wie toch extra info nodig heeft, vindt die op de site van de muis.


Basisfeatures


De basisfeatures van de muis zijn meteen ook de enige features: twee knoppen, een scrollwiel en de verwijderbare skins. De muis is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen en ligt betrekkelijk goed in de hand, ondanks de basisvorm. Het zal geen verrassing zijn als ik zeg dat dit geen muis is voor professionals, maar voor enkele uurtjes per dag voldoet de muis prima. De skins voelen goed aan en bieden een stevige grip op de muis, die overigens bijzonder licht is. Dat is voor sommigen enorm leuk, anderen hebben liever een zwaardere muis. Zonder de skin voelt de muis echter bijzonder onaangenaam aan. Het is dus duidelijk dat de de muis niet bedoeld is om zonder skin te gebruiken.

De skins zijn trouwens bijzonder gemakkelijk te vervangen, maar blijven tijdens gebruik wel goed zitten. Aangezien Trust geen handleiding meelevert, ontbreken ook wasinstructies. Een kort contact met de helpdesk van Trust leerde ons echter dat een handwasje voor de skins volstaat. Ik wil hierbij ook nog even opmerken dat de skins puur om hygiënische redenen op de muis zijn aan te brengen. Ze beschermen je muis met andere woorden niet tegen stof en vuil, aangezien enkel de bovenkant van de muis bedekt wordt door de skins.