2min

Tags in dit artikel

,

Look & Feel

Foscam besteedt als fabrikant veel tijd aan het ontwerp van zijn camera’s. Deze Foscam R4M is een perfect voorbeeld van een esthetisch aansprekend ontwerp. De camera toont een grote overeenkomst met een oogbal, iris en pupil. Deze herkenbaarheid heeft ook weer een positieve werking op het menselijk brein. Althans, dit is ons wel eens verteld. De camera komt in elk geval niet intimiderend op ons over. 

Mooi design

De houder is mooi slank gevormd en valt binnenshuis niet uit de toon. Kleur van de camera is ofwel wit, waarmee deze niet sterk afsteekt bij montage in de buurt van het plafond of zwart. Hiermee kan de camera vrijwel onzichtbaar in een donker hoekje worden opgesteld. In combinatie met de aanschroefbare wifi antenne heeft deze camera ook wel iets van een trouw wakend huisdier. Wat de designfilosofie ook is geweest, wij ervaren het als een aantrekkelijk design.

De camera is op de onderzijde voorzien van een messing schroefbevestiging waarmee de camera aan de meegeleverde muur/plafond beugel kan worden geschroefd. De linker zijkant heeft een micro-SD kaartslot, rechts een resetknop en achterop connectors voor de wifi antenne, RJ45 netwerkkabel en de voedingsadapter. De LED’s geven aan of en hoe de camera met het netwerk is verbonden. Hierboven zijn in de behuizing zowel een luidspreker en microfoon opgenomen voor tweeweg communicatie. Hiermee is deze Foscam R4M een ideale camera om -zeg- in een kleine wachtruimte of op bij een ontvangstbalie te plaatsen.

Eenvoudig overal en op elke manier te plaatsen