1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Inleiding

Acer heeft in Nederland niet bepaald een dikke vinger in de pap wanneer het gaat om de smartphone-markt. Al enige tijd probeert het Taiwanese bedrijf deze markt wat meer naar zich toe te trekken, maar in Nederland blijft het succes uit. Daar kunnen we meerdere redenen voor noemen. Zo wordt er zeer weinig reclame gemaakt voor de toestellen van het bedrijf en zijn deze dus ook niet bekend bij de consument. Ten tweede zijn de toestellen bij de gemiddelde provider ook niet te verkrijgen, wat betekent dat de consument ook dáár niet op één van de Acer-smartphones zal stuiten.



Als consument moet je dus echt zelf op zoek gaan naar Acer-smartphones. Dat is op zich niet zo moeilijk, maar je moet natuurlijk wel van het bestaan weten voordat je er bewust naar op zoek gaat en dat is waar Acer vooralsnog de plank gewoon volledig misslaat.

Intussen wordt er weer een nieuwe smartphone van Acer geïntroduceerd waarvan de toekomst nog ongewis is. Acer zal naar verwachting opnieuw geen reclamecampagne om het toestel organiseren en vooralsnog is de telefoon ook niet te verkrijgen bij de grote providers. Dit nieuwe toestel is dus vooraf gezien hetzelfde lot beschoren als eerdere Acer-smartphones.

Het gaat hier om de Acer Allegro M310, Acer’s eerste smartphone die voorzien is van Microsoft’s nieuwe mobiele besturingssysteem; Windows Phone. De Allegro M310 is verkrijgbaar in het zwart en wit en kost los ongeveer 280 euro.