1 min

Tags in dit artikel

, ,

Inleiding

Het is al even geleden dat we voor het laatst een laptop van Asus behandeld hebben bij Techzine. Over het algemeen zijn we tegenwoordig vaak zeer tevreden over de laptops van de Taiwanese fabrikant, dan gaat het met name om de Zenbook-serie. Vandaag komt er echter een andersoortige laptop aan bod, het gaat om een VivoBook.

De VivoBook-serie onderscheidt zich bij Asus van andere laptops doordat er voorzien wordt in een aanraakgevoelig scherm. In andere opzichten is de VivoBook S400CA die in dit artikel besproken wordt te classificeren als een ultrabook, aangezien aan alle voorwaarden die Intel stelt voldaan wordt. Zo meet de VivoBook S400CA 19 millimeter en is er voorzien in USB 3.0-connectiviteit, hoewel het wel maar om één poort gaat.


De VivoBook S400CA is beschikbaar in verschillende varianten waarbij de verschillen terug te vinden zijn in de processor, harde schijf en het werkgeheugen. Het model dat wij van Asus ontvingen draagt de typenaam VivoBook S400CA (90NB0051-S00031). Op de derde en vierde pagina van dit artikel kan je terugvinden wat de specificaties van deze laptop zijn.

In de prijsvergelijker van Techzine is de VivoBook S400CA op het moment van schrijven terug te vinden voor een prijs van 699 euro. Gezien de hardware is dat een acceptabele prijs, vooral de toevoeging van een aanraakgevoelig scherm zorgt er voor dat de prijs omhoog geduwd wordt.