Review: Jabra Revo Wireless

Abonneer je gratis op Techzine!

Introductie

Jabra heeft Techzine voorzien van een indrukwekkende headset, de Jabra Revo Wireless. Voorop gesteld is deze headset veel meer dan wat we normaal gewend zijn bij dit type producten. Ik persoonlijk denk althans aan een klein apparaatje dat je aan je oor bevestigt.

De Jabra Revo Wireless is een koptelefoon die meerdere functies wil vervullen. Het is Jabra met dit product niet alleen te doen om je telefoongesprekken, het Deense merk wil je ook bijstaan bij het bekijken van video’s, het beluisteren van muziek en het spelen van games. Daarnaast wordt voorzien in een zeer interessante besturingsmethode en is er ook een applicatie beschikbaar voor bij het gebruik van smartphones.

Ook heeft Jabra veel moeite gestoken in het ontwikkelen van een degelijk product. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de Revo Wireless is bovendien uitgebreid getest om veelvoorkomende aanleidingen van defecten te weerstaan.


De Jabra Revo Wireless is in twee kleuren beschikbaar; wit en zwart. De headset kost rond de 190 euro. Er is ook een variant zonder de draadloze functies van de Jabra Revo Wireless beschikbaar, die versie gaat voor ongeveer 50 euro minder over toonbank. Beide versies zijn te krijgen in een witte of zwarte uitvoering.