1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft heeft de belonging voor de opsporing van een Canadese tiener verdubbeld. De 15-jarige Brandon Crisp liep weg van huis nadat zijn ouders zijn Xbox 360-console af hadden gepakt.

De bestaande beloning stond op 25.000 Canadese dollars. De tiener is inmiddels sinds 13 oktober vermist. De ouders van de jongen kwamen tot het besluit om de console af te nemen toen de jongen erg veel Call of Duty 4 speelde.

"Net zoals iedereen zijn we zeer bezorgd over de verdwijning van Brandon Crisp", aldus het bedrijf in een email. "De politie heeft contact met Microsoft opgenomen omtrent deze zaak en we werken volledig met hen mee. We kunnen verder geen commentaar geven over de manier waarop we meehelpen omdat het nog een lopend onderzoek is", aldus Microsoft.

Het is mogelijk dat de politie aan Microsoft een lijst heeft gevraagd van mensen waarmee Brandon recentelijk heeft gespeeld. In de tussentijd zoekt de politie samen met vrijwilligers de omgeving rondom zijn woonplaats Barrie, ten noorden van Toronto.