1 min

Tags in dit artikel

, ,

Gisteren meldden we dat Uncharted 3 waarschijnlijk getoond zou worden tijdens de Video Game Awards, welke op 11 december gehouden worden. Sony kon zichzelf echter niet inhouden en publiceerde een teaser waarin een eerste glimp van Uncharted 3 te zien is. De game krijgt de subtitel "Drake’s Deception".

Uncharted 3: Drake’s Deception wordt net als zijn voorgangers ontwikkeld door Naughty Dog en wordt door Sony Computer Entertainment exclusief uitgegeven voor de PlayStation 3.

In het derde deel van de Uncharted-franchise worden niet de jungle van Zuid-Amerika, noch de besneeuwde toppen van de Himalaya aangedaan, maar reist Nathan Drake af naar de woestijnen van Arabië.

Uncharted 3 wordt voorzien van een aantal nieuwe features zoals gevechten tegen meerdere personen tegelijk en achteruitwaards klimmen. Verder zou Naughty Dog meer aandacht willen besteden aan de online co-op-mode en het multiplayer-gedeelte.

Tijdens de Video Game Awards zal een eerste trailer van Uncharted 3: Draka’s Deception getoond worden. De game wordt in 2011 uitgegeven.