2min

Ontwikkelaars- en operations-teams verwerken vandaag de dag tal van verzoeken rondom applicaties. Daarbij kan het gaan om het van de grond af aan opbouwen of het vernieuwen van een applicatie. Het gehele proces is makkelijker gezegd dan gedaan. Deze datasheet, die we in samenwerking met Red Hat aanbieden, legt uit hoe je ervoor kan zorgen dat de innovatie versneld plaatsvindt.

OpenShift speelt hierin uiteraard een belangrijke rol. Het platform voorziet developers en operations van een aantal tools voor het bouwen, implementeren en beheren van applicaties. De betreffende datasheet deelt het proces waar de teams mee te maken krijgen onder in vijf stadia, om vervolgens de features van het containerplatform uit te lichten. De functionaliteiten richten zich op het versnellen van innovatie, door de verschillende aspecten van DevOps te ondersteunen.

De extra’s die Red Hat biedt

OpenShift is de enterprise-variant op Kubernetes, waaraan Red Hat extra diensten en ondersteuning heeft toegevoegd. Stabiele versies van Kubernetes worden veel langer ondersteund en tussentijds gepatcht. Waar nodig zal Red Hat met nieuwe features komen.

Daarnaast kan je ook containers maken met OpenShift. Dit is een belangrijk proces dat Kubernetes standaard niet biedt. Het maakt OpenShift een vollediger pakket waarbij je niet afhankelijk bent van een extra product. Bij eventuele problemen wil je uiteindelijk snel een oplossing vinden, wat lastiger gaat met meerdere pakketten. Bij de Red Hat-oplossing loop je daar niet tegenaan. Het bedrijf biedt enterprise-ondersteuning op OpenShift, waardoor er direct hulp geboden wordt.

Voor geïnteresseerden in OpenShift is de datasheet de perfecte introductie, terwijl gebruikers van het containerplatform mogelijk nieuwe functies ontdekken!

[leadform title=’Snellere innovatie met Red Hat OpenShift’ url=’https://www.redhat.com/cms/managed-files/cl-faster-inovation-with-devops-and-openshift-datasheet-f8713kc-201708-en.pdf’ tags=’Whitepaper-Red-Hat-october-18′ company=’Red Hat’]