Aanstaande vrijdag en zaterdag is het zover, dan wordt de Nationale Carrièrebeurs gehouden in de Amsterdam RAI. Ook dit jaar zijn er weer veel IT-bedrijven aanwezig, Techzine is mediapartner van dit evenement en zal zelf ook aanwezig zijn. Daarnaast zijn er IT-workshops waarmee je jezelf en je carrière een flinke boost kan geven.

Op de IT-carrièrebeurs worden diverse workshops gehouden die voor veel IT’ers zeker de moeite waard zijn om even te bezoeken. Zo is er een workshop over de programmeertaal C++, een aantal workshops gericht op het geven van carrièreadvies, is er een workshop over juridisch advies voor startups, is er een workshop van een stylist hoe je je vandaag de dag moet kleden, een workshop hoe je een sterke CV bouwt, je jezelf moet presenteren en branden, hoe je een droombaan scoort, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Gedurende die twee dagen is er vrijwel elk half uur wel een nieuwe workshop die je nieuwe inzichten en kennis kan bieden, voor je persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van je carrière of voor het opkrikken van je IT-kennis. Overal is wel aangedacht, Het volledige workshopprogramma is hier te vinden.

Natuurlijk is er ook ruimte om te solliciteren of in gesprek te gaan met werkgevers die veel uitdagende IT-vacatures hebben open staan. Recent hebben we al een lijst gepubliceerd met werkgevers die wij zeker interessant vinden voor onze lezers. Het mooie aan de carrièrebeurs is dat de werkgevers daar met een stand aanwezig zijn en dat je met ze in gesprek kan over het bedrijf, de vacatures, de functies, het bedrijfsbeleid, de sfeer, alles wat jij nou net belangrijk vind. Op die manier leer je bedrijven snel kennen en leren ze jou ook kennen, dat kan soms net even wat beter werken dan het insturen van een CV.

Schrijf je nu in om gratis de IT-Carrièrebeurs te bezoeken.

Je kan gratis naar de Nationale Carrièrebeurs door je hier in te schrijven, je hoeft geen entree te betalen. Het kost je alleen wat tijd en misschien je huidige baan, omdat je komend weekend een nieuwe hebt gevonden.

Als je naar de carrièrebeurs komt, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de Techzine-stand, waar een complete experience zone is ingericht met allemaal mooie producten.