1 min

De openingskeynote van de TechDays op 4 en 5 oktober in de Amsterdam RAI zal worden gedaan door Corey Sanders van Microsoft. Hij zit al enige jaren in het Azure-team en is nu Director of Program Management bij Microsoft. Tijdens zijn keynote voorspelt hij dat we in de komende vijf jaar één van de grootste technologische veranderingen ooit gaan meemaken.

Sanders stelt dat ontwikkelingen steeds sneller gaan en de manier waarop er ontwikkeld wordt veranderd ook in een rap tempo. De cloud krijgt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven en onze bedrijfsvoering. Voor de meeste bedrijven is het geen toekomstvisie of idee meer maar gewoon de realiteit.

De cloud is misschien wel de voornaamste dat de ontwikkelingen versnellen, hierdoor ontstaan bijvoorbeeld steeds meer startups die het opnemen tegen de gevestigde enterprisebedrijven. Dat betekent dat deze bedrijven zich ook sneller moeten ontwikkelen en met nieuwe ideeën en innovaties moeten komen.

Tijdens de openingskeynote van de TechDays zal Sanders hierop ingaan en zal hij vertellen hoe hij de komende vijf jaar ziet en welke rol Microsoft daarin speelt of gaat spelen. Ook wat betreft de ontwikkelingen van Azure en de mogelijkheden die Microsoft biedt aan ontwikkelaars.

Daarnaast zal Sanders tijdens de TechDays nog een aantal sessies voor zijn rekening nemen, die allemaal betrekking hebben op Azure.

Voor meer informatie rondom de TechDays kan je terecht op de TechDays-website. Als je besluit naar het evenement te komen, kom dan ook vooral even langs op het Techzine-paviljoen. Techzine is mediapartner van de TechDays.