3min Security

Techzine Feestdag 14: Win G Data Total Security voor Windows

Techzine Feestdag 14: Win G Data Total Security voor Windows

Vandaag mogen we weer een aantal computers van onze lezers gaan beveiligen met een hagelnieuw beveiligingspakket. Om precies te zijn mogen twee gebruikers blij maken met een jaarlicentie op G Data Total Security voor Windows. Met dit pakket kan de gebruiker drie apparaten beveiligen tegen kwade invloeden van buiten.

Het pakket dat we weggeven is alweer de 2017-editie van de software van G Data, de innovatie in beveiligingssoftware gaat elk jaar maar door en vrijwel alle bedrijven brengen jaarlijks een nieuwe versie uit. Wij kunnen nu twee mensen blij maken met G Data Total Security.

Het grote voordeel van dit beveiligingspakket is dat het bescherming biedt tegen de grootste dreiging van dit moment, namelijk ransomware. Volgens G Data is het bedrijf erin geslaagd om de beste bescherming te bieden tegen ransomware door continu de systeemactiviteiten in de gaten te houden en zodra een applicatie tracht om een bestand te versleutelen dan grijpt het pakket in en wordt de ransomware geneutraliseerd, zonder als goed is data te verliezen.

“Ransomware is een groeiend probleem, waarvan het einde nog niet in zicht is. Het inzetten van encryptietrojanen, waaronder Cryptolocker, Locky en Cryptowall, is een erg lucratieve misdaad gebleken voor cybercriminelen. Miljoenen gebruikers zijn wereldwijd al slachtoffer geworden. Maar met de nieuwe module tegen ransomware van G DATA hebben deze gijzeltrojanen geen kans meer. Encryptie van bestanden door malware wordt onmiddellijk herkend en gestopt, zonder dat hiervoor virushandtekeningen nodig zijn”

Dat ransomware een groot probleem is staat vast, dat hebben we inmiddels niet alleen van G Data gehoord maar ook van Eset en Kaspersky. Alle beveiligingsbedrijven zijn druk bezig om de opkomst van ransomware de kop in te drukken en hiervoor werken ze ook zeer regelmatig samen. De beveiligingsmarkt is wat dat betreft beter verenigd dan menig andere markt.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om dit uitstekende beveiligingspakket te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;